Lost 4.sezon Türkçe altyazılar [Paket 1-12]



4. sezon biterken, yani final bölümüne bir kaç gün kala geriden gelen arkadaşlar için altyazıları tek tek indirmek yerine toplu olarak indirmeleri için 4. sezonun 1 den 12 ye kadar olan bölümlerinin altyazılarını tek bir rar dosyası haline getirdik.
Altyazıları indirmek için konunun devamına girin..
13.Bölümün (Sezon final bölümünün) altyazısını da yayına girdiği gün sitemizde bulabilirsiniz.
İyi seyirler..Ama yine de Beyaz’ın dediği gibi bize Lost değil, dost lazım diyoruz ve sitemizi sezon bittikten sonra da ziyaret etmenizi istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Alternatif 4. Sezon Finalleri

Sezon finali ile ilgili olarak basına herhangi bir sızıntıyı engellemek için elinden geleni yapmışlar. Hatta o kadar titiz davranılmış ki sette bile kimse ne olup bittiğini tahmin edemesin diye, sezon finalindeki son sahnenin üç alternatifini çekmişler. Finali izlediyseniz hangi sahnenin kullanıldığını zaten gördünüz.
Alternatif sonlar enteresan, sunucuların yorumları ise çok güzel. Yalnız o sonlardan sonuncusu gerçek olsa daha enteresan olabilirmiş gibi bir düşünceye kapıldım ben.
izleyin, siz de şaşıracaksınız …



4. sezon 13. bölüm ( Jeremy Bentham , John Locke )


En son 3. sezonun son bölümünde tabutla ilgili sahneyi görmüştük. Görünüş itibari ile küçük bir tabuttu. Ve en önemli olan şey tabutun içinde kimin olduğuydu. öldüğü söylenen kişi Jeremy Bentham idi. Ama 3. sezonda hiç ismi dahi geçmediği için doğal olarak bu şahsiyeti tanımıyorduk. Ama 4. sezon finalinde bu gizem son buldu ve Jeremy aslında bizim gayet yakından tanıdığımız John Locke imiş.



John galiba 5. sezonda kaybolan adadan ayrılıyor ve kahramanlarımız yani oceanic 6′lısını tek tek ziyaret ediyor. bu ziyaretten , tabut başındaki Jack ve Ben’in konuşmalarından anladığımız üzere en çok jack etkilenmiş ve geri dönmeye karar vermiş. Ama artık john ölü ve adaya geri dönebilmenin tek yolu oceanic 6 ve digerlerinin aynı anda beraberce adaya dönmesi. ama john’u nasıl götüreceklerini tartışacaklar. michael ‘ın intihar girişimlerini hatırlarsanız ada onun ölmesini istemiyordu. ve öldürmüyordu, silah bil ateş almamıştı, peki bu seçilmiş insan John Locke nasıl öldü acaba diye eklemeden geçemeyeceğim.



Bu arada dip not düşeyim; belki biliyorsunuzdur John Locke gerçek hayatta yani günümüz dünyasında eskiden yaşamış ünlü bir filozofun adıdır. sezon finalinde ismi geçen Jeremy Bentham ise bu filozof John Locke’un babasının adıdır. Senaristler beni yine şaşırttı açıkcası. daha izlenebilir hale geliyor.