Lost 4. Sezon Sun ve Widmore Bölümlerini İndir





Sezon sonu itibari ile Sun ve diğer altılı gemiden son anda kurtuldu belki ama Jin helikoptere yetişemedi ve gemi de patlayınca zannediyoruz ki hayatını kaybetti. Sun son ana kadar elinden geleni yaptı ve kocasını da helikoptere almak için çok uğraştı çok çaba harcadı ama kader mi denir şans mı bunu başaramadı.
O acıyı onunla birlikte hissettik diyebiliriz.

Jin ‘in ölümünde dolayı , Sun 2 kişiyi suölu tuttugunu ve kendi öz babasının da bunlardan birisi olduğundan bahsetmişti. ama sonda görüyoruz ki Sun Charles Widmore ‘u ziyarete gidiyor. Bir ihanet ya da yeni bir oyun söz konusu gibi.

Ama sorumlu olarak da Jack ‘i de düşünüyor bir taraftan. çünkü Jin ‘in helikoptere binmesine engel olmuştu.

Daniel Faraday ve botuna noldu ?




Final bölümünde gemi patlamadan önce adadan ayrılan Faraday ve tayfasına ne oldu ? Final bölümüyle ilgili en çok merak edilenlerden biri de bu sorunun cevabı. Adanın taşınmadan hemen önce ayrılmışlardı….

O manyetik etkinin yaşandığı sırada denizin ortasında idiler. Helikopterden de botu gören olmadı. Peki noldu bu bota ? Eğer adanın taşınması, etrafında belli bir alanı da etkileyebiliyorsa güzel.. En azından onlar da beraber taşınmış olurlar. Ancak değilse ? Birçok soru gibi bunun da cevabı 5.sezon ile birlikte verilecek sanırım.

Fikri olanlar yorum yazsın da tartışalım bu konuyu biraz.